ترموپلاست الاستومر

علاوه بر ترموپلاست الاستومر خواص انتقال حرارتی که در بالا ذکر شد، می توان به مقاومت این ماده در برابر تغییر شکل نیز اشاره کرد، الاستومرهای ترموپلاستیک می توانند تغییر شکل دهند (افزایش طول) و به حالت اولیه بازگردند. بیان ساده)، طیف مواد آن گسترده است، زیرا هر پلاستیک و الاستومری را می توان در دسته جدید الاستومرهای ترموپلاستیک طبقه بندی کرد. به عنوان مثال، SBS و SEBS، قسمت پلاستیکی پلی استایرن (PS) و قسمت لاستیکی پلی بوتادین (PB) است. همچنین می توان به لاستیک EPDM اشاره کرد که قطعات پلاستیکی این مواد شامل پلی پروپیلن (PP) و پلی اتیلن (PE) می شود زنجیر پلی اتیلن، مواد انعطاف پذیر و الاستیک است. نمونه های دیگری از ترموپلاست الاستومر الاستومرهای ترموپلاستیک در مقالات جداگانه توضیح داده شده و توضیح داده شده است.

وجود طیف وسیعی از مواد ترموپلاستیک الاستومری و انواع مواد آنها، امکان استفاده از این مواد را در صنایع مختلف مانند صنعت برق، لوازم خانگی، بسته بندی، خودروسازی و ... فراهم می کند. اگر بخواهیم در مورد جزئیات کاربرد بیشتر صحبت کنیم، می‌توان به صنایع زیر اشاره کرد: صنعت کفش و زیره چرم، آب بندی، گرد و غبار، دستکش، چسب حرارتی، سپر خودرو، پانل ابزار، فیلم و کابل، آسفالت و اصلاح کننده آسفالت، درپوش، تجهیزات ورزشی، واشر، ژاکت و ... همگی از کاربردهای الاستومرها در ترموپلاستیک هستند. ترموپلاست الاستومر موارد فوق بستگی به نوع ماده ترموپلاستیک الاستومری دارد که ما با آن کار می کنیم، یعنی هر ماده کاربردهای خاص خود را دارد و باید برای هر ماده جداگانه مورد بحث قرار گیرد زیرا دامنه و محتوای موضوع در این مقاله نمی گنجد.

دو روش رایج برای پردازش الاستومرهای ترموپلاستیک قالب گیری تزریقی و قالب گیری اکستروژن هستند. فرآیند قالب گیری تزریقی به این صورت است که مواد داخل قیف اکسترودر ریخته شده و تا انتهای اکسترودر اکسترود می شود.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *